Akciós termékeink

Cégünkről

A Body Sculpture márkát a brit Bellow Equipment Társaság alapította 1965-ben az angliai Leeds-ben. Majd’ 30 éves működés után, 1990-ben alakult át, mikor a Solex Industries felvásárolta. A márka sikere sebesen ívelt felfelé az új vezetőség irányítása alatt. 1991-ben a vállalat Taiwanon megnyitotta ázsiai irodáját. Az így már nemzetközivé vált cég 1994-ben áthelyezte központját Bradfordba, és Body Sculpture márkanév alatt, a fitness termékeket és kiegészítőket nemzetközi szinten is imertté tette.

 

Fitness termékeink többek között magukba foglalják a különböző otthoni sporteszközöket, súlyzókat, tornaszőnyegeket és egyéb kiegészítőket. Termékeink közül jóformán minden korosztály megtalálja a magának megfelelőt. Célunk, hogy számukra széles és egységes választékot nyújtsuk.

 

A Body Sculpture a minőségi, valamint új termékek fejlesztésének elkötelezett híve. Napjainkban folyamatos érdeklődés mutatkozik az egyre újabb, egészségesebb és kényelmesebb életvitelt biztosító árucikkek iránt. A magasabb minőségi értékek mellett köteleztük el magunkat figyelve a részletes kivitelezésre és gyártásra. Kutatási és fejlesztési részlegünk folyamatosan dolgozik az újabb termékek feltalálásán, valamint a már meglévők fejlesztésén. Kizárólag a legtartósabb anyagokból dolgozunk a legkiválóbb minőségi színvonalon. A Body Sculpture termékek értéke magasan meghaladja annak árszínvonalát. Elégedettséget és energiát viszünk otthonába. Segítünk, hogy a legjobbat hozhassa ki önmagából.